Fik købt nogen nye kæledyr :) + det løse (Billede/Video)

Igår var jeg samme med 2 venner i aalborg, de sku på syghuset og besøg et familie-medlem og jeg selv var i aalborg for og købe 3 kampfisk + nogen “Dværg kuglefisk” som jeg had fundt på DBA i løbe af dagen. Da jeg kommer der ud og ser de der kuglefisk så kigger jeg over på mine 2 venner Brian og lone og tror sku også de tænket det samme som mig (De var mega lille) men hvad fanden. I det samme som at jeg står og kigger på de nye kampfisk så siger hun at hun også vil sælge sit “Akvarie på 30L” med alt indhold (15-20″blandet fisk” – pumpe, varmelegeme, grus, planter) til 650kr så der gik ikke lang tid, før at jeg var ejer af over 20 nye kæledyr :) Jeg har fået taget nogen billeder og en lille video er det da også bliven til hehe, det skal siges at jeg har fået 10-15 unger med i handlen så det er jo bare dejligt. Brian og lone hjælp mig lige op med alle mine ting, så fik vi sat det til og så kørt jeg dem så hjem og thomas han kun få sin bil tilbage. Da jeg kommer hjem kun jeg ikke la være med og sidde foran det nye akvarie og bare nye synet af mine nye kæle dyr.

Vil du se mine nye kæledyr:

Billeder af mit 30L

Billeder af de andre kæledyr:

Billeder af 40L

Billeder af 112L

..:: OPS ::..

Billeder og videoer er på vej !!!

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Historie fra andre Etiket: , , , , , , , , ,

Skriv et svar