En hård dag på Arbejdet.

Dette indlæg handler om hvordan min arbejds dag er gået, og hvad jeg har oplevet i dag og har jo også taget nogen billeder, alt efter om der har været tid til det

Min iphone vækket mig første gang klokken 06:00 men må hele indrømme at jeg faldt i søvn og vågnet første igen ca klokken 7 :D for pokker ved ikke hvorfor jeg var så træt, men som nogen kloge folk siger så er det bedst og kommer op og få noget ud af dagen. Efter at jeg had været i bad og hurtig spist morgenmad så tænket jeg at det kun være fedt og cykel på arbejdet, men da kl. var ca 8 ringet jeg til min chef og fortællet ham om min ide med og cykel og han siger (johnny jeg venter på dig nede i hulen..) og derved jeg jo at det er hans kontor han snakker om hehe, selv om jeg nok lige tænket om han var et helt andet sted.

Jeg mødte ind på arbejdsplads lidt over 8 og han siger hele det at jeg kommer, end at jeg ikke kommer :) og kan da kun giv ham ret, vi sidder og snakker om hvad der skal ske i løbe af dagen (imens at jeg tænker inde i mig selv, at jeg håber at vi skal være uden for i det gode vejre!!) og ja jeg fik ret vi sku ud og fjerne alt det sand, som han ikke had fået taget i sidste uge.

[nggallery id=15]

Som vist på billeder så var jeg også oppe og fjerne det gammel “postkasse sativ” efter som postkassen er kommet indefor i opgange, og det sku hurtig vise sig og være en hård opgave for mig, og måtte da også be om lidt “info/råd” af min chef til og kun få dem op og som det kan ses på billeder, så er der beton rundt om de der sativer :( hehe men de kom da op i vogen og vi fik dækket de dybe huller til som måtte være kommet. En af mine venner/og tidliger bebore på kilden var en tur forbi, for og se hvad jeg lavet hehe og det endt da med at han kom med ned i hulen (kontoret) og fik lidt kaffe :)

Klokken “11:30″ fik jeg fri fordi at chefen ikke synes at der var mere vi/jeg kun nå inde jeg fik fir kl. 12 så jeg vil sige at vi har da nået meget i dag, og synes at det var en lidt hård dag efter som at jeg her efter at jeg sidder og skriver, kan mærke min overarm :D men jeg har det bedst efter sådan en dag og kan mærke at jeg er træt..

 

Ikke et drømme job:

Det er ikke min drøm at bliv rigtig viceværet, fordi jeg synes det er lidt kedeligt og synes ikke at der sker nok, det var noget andet i føtex eller på løgstør rør, men det hjælper ikke og tænket tilbage på hvad jeg hade, men se frem på hvad jeg har nu og få det bedste ud af det. Som jeg sager til min chef i dag, så kan jeg godt li at mærke på min krop (som jeg kan nu) at jeg er træt og at jeg er godt brugt og det er helt sikket også rigtig godt for mit ADHD !!!

Se flere billeder under “arbejdsplads

Mange tak, for at du læste mit indlæg og håber at du vil skrive en kommentar (Eller bare klik på Synes godt om!! så andre kan læse det!!)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Historie fra andre

Skriv et svar