Brrr….!

Jeg er inde i en periode, hvor jeg ikke har det særlig godt. Det svinger op og ned med 3-4 gode dage efterfølgende 3-4 dårlige dage osv. Jeg ved ikke hvad det er, der gør det, og jeg er faktisk ved at være en smule desperat. For det som på gode dage kan gøres med et fingerknips, føles på en dårlig dag, som at flytte tre pyramider, vel og mærke på én gang :-(

Dermed bliver der så helt naturligt visse hængepartier i de dårlige dage, som jeg så skal rette op de følgende gode dage. Det er nemlig surt at skulle bruge tiden på at vaske op, vaske tøj + finde gulvet under alt rodet, når man nu gerne skulle have tøj og sko på samt lidt at spise, så man kan komme ud og bruge det fantastiske liv, man lige har genopdaget efter  mørke dage med dystre tanker.

Jeg kan mærke at jeg igen er på vej ind i god periode. Jeg glæder mig og håber, at vejret så godt at vi lige frem kommer til at mærke det er sommer. Det er jo ikke meget vi har set til solen de sidste uger og jeg SAVNER den. Jeg har nemlig fået en ret irriterende bivirkning af det medicin, jeg får. Kolde hænder og fødder… GYS.

Jeg har aldrig været én af dem, der kunne gå i short i snevejr, men jeg har heller aldrig haft svært ved at holde varmen, men nu er mine fingre og fødder kolde næsten døgnet rundt, og så skal der ikke meget til at resten af kroppen fryser. Det er direkte ubehageligt og én af grundene til, at jeg ikke har fået lavet så mange blogs som jeg gerne vil. For at sidde stille ved computeren gør ikke sagerne bedre!! Så solen er en velkommen ven lige nu :-)

Hvis solen titter frem og humøret ellers arter sig, vil jeg prøve at få skrevet herinde næsten dagligt, så I der har lyst, kan få et indblik i min dagligdag. Den har jeg nemlig tænkt mig at beskrive lidt nærmere. Det er for at klarlægge hvilke forhindringer og solkinsstunder, der er i mit liv med ADHD som faktor. Men det er ligeså meget (ogmåske mest) for min egen skyld, da det hjælper i mig i at rede trådene ud i mit liv.

Tak fordi I læser med. På gensyn ;-)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Historie fra andre Etiket: , , ,

Skriv et svar