At have en storbror med ADHD er ikke altid lige let ..

Billede af min lille søster

Det har ikke altid været lige let at have en storbror med ADHD, det må jeg indrømme! men at opvokse op med en som slet ikke havde det, kunne jeg slet ikke forstille mig. jeg kan ikke rigtig huske noget, fra vores barndom – måske fordi jeg havde en storbror der kom væk hjemme fra da han var mindre & stort set kun set ham i weekenderne, eller også fordi jeg fortrænger det! vi har skændes, vi har slåst, vi har stået & råbt af hinanden, der har været smækket med dørene – men det er der vel ved alle familier med søskende, men ved os kunne det godt gå over stregen, måske lidt for meget, en lillesøster provokere altid sin storbror, fordi det altid er lidt sjovt at se hvor sur han kan blive & jeg husker det som noget jeg gjorde rigtig tit, men nu når jeg kigger tilbage, hvorfor gjorde jeg det? jeg vidste hvordan han havde det? hvorfor provokere en man alligevel ikke ser særlig tit & en storbror som man faktisk savner når han tager afsted igen næste dag? men man kan vel altid være bagklog & jeg har lært noget af det! så mange dårlige minder jeg & min storbror har, så mange gode minder har vi også!

Læs også: Mit personlige ADHD rod

jeg har altid set op til min storbror, han var den alle synes var pisse sjov & den alle faktisk kunne lide, sådan følte jeg det! han er et stort legebarn når alt kommer til alt – men inderst inde havde han det svært & det forstod jeg ikke dengang! vi kunne slåse for sjov & så kunne alt vende sig om & så var det ikke sjovt mere, men forstår en lillesøster det? nej ikke altid! men jeg har lært når han siger stop, så mener han det! den dag idag, når jeg er nede & besøge ham, kan vi sidde & snakke som almindelige søskende gør, måske fordi vi er blevet ældre & forstår hinanden lidt bedre & den dag idag, kan jeg se hvordan Johnny har haft det, fordi jeg minder lidt om ham inderst inde! jeg kan se mig selv, i ham! når tingenee bliver for meget, har man bare lyst til at være sig selv & til tider bare tude igennem! tro mig at have en storbror med ADHD er ikke altid lige let – men jeg vil altid elske ham, han har altid været der for mig når jeg har haft brug for det & det værdsætter jeg virkelig!

 

Del dette blogindlæg!! (klik på “Anbefalet” i toppen)

 

 

 

 

 

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Familie, Historie fra andre Etiket: , , , , , , , ,
3 kommentarer til “At have en storbror med ADHD er ikke altid lige let ..
  1. Henriette Mortensen siger:

    Jeg synes det lyder rigtig godt, det er rart at høre at I har det godt sammen, selvom det ikke altid er let. Denne “sygdom” er ikke altid let at leve med, men når man har en god familie der står bag en er det ingen sag.

  2. Gry siger:

    Hejsa.. Åhh jeres kære kusine fik en lille tåre på hendes kind, det er så sødt. Men jeg ved jo os hvor svært det har været, har gået i børnehave med ham, skole, og ja da vi blev ældre snakkede vi os sammen selvom vi ikke måtte.. Jeg er så stolt af dig johnny, alt det du har været igennem så har virkelig fået et dejligt liv, med en rigtig sød pige… Ønsker dig alt held og lykke..

    Knus din yndlings kusine

Skriv et svar