Familie-udflugt til Ree park – Ebeltoft Safari

Hej og velkommen til mit første blogindlæg i lang tid, men der har været så meget og se til men dette blogindlæg skal handler om den familietur som jeg var på igår samme med nogen af dem for der manglet 2person (Min stedbror “rene” og min kæreste “mette” øv øv) men dagen starte med at min mor ringer 2gange for og vække mig men da jeg første var gået i seng kl 3 om natten, så kræve det jo en del og vågen fra drømmeland. Efter 10min vågne jeg og fik ringet til min mor som kun fortælle at jeg sku kører samme med min stedbror “allan” derned og turen derned gik også skide godt og alle 3biler følges af hele vejen, da vi så kommer derned så kommer der mange sjove og underlig lyde fra parken som jeg tænket en del over hvad det nu har kun være :D og da vi så var klar til og gå derned så kom vi også ind i parken efter og ha betalt for alle samme, men det virket lille (synes jeg) men måtte hurtig ta orden i mig igen for det var vildt fedt og stort og det kan også høres på mine mange vidoer :)

Efter og ha gået 5-7km rundt i parken så var det tid til mad, som allan han had lavet og det smagt rigtig dejligt og vi besluttes os for og ta med de her biler (Jurassic Park biler) for og se dyrer på lidt tætter forhold :) og jeg må sige at de her 40kr er lagt godt ud for sådan en kører-tur og har også fået en del billeder ud af det.

Klik her og “Se billeder” fra turen

Klik her og “Se videoer” fra turen

Når jeg vil til og slutte herfra for har travlt med og ligge videoer ind :) og kan sige jer at det har taget lang tid indtil nu bare med de her 16 ud af 60 videoer som det er blivet til ligenu og håber at du har lyst til og klik på Anbefalet så denne historie kan bliv set og læst..

Billeder og videoer på bloggen er Copyright!! (Læs mere)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Oplevelse, Private Etiket: , , , , , , , , ,

Skriv et svar