Så er tiden kommet til opdatering af bloggen..

Så er tiden kommet til opdatering af bloggen :) og den har jeg vente på i langtid men har ikke haft tiden til dette. Så i dag skal jeg ha slette flest mulig billeder herinde (dem som ikke bruges) og så vil jeg i fremtiden bruge

Siden er under opbygning
Så er tiden kommet til opdatering af bloggen

til og vise mine billeder frem. Jeg vil også ha kigget på mine historie fordi jeg tror jeg vil fremover bruge en side til og fortælle om hvem jeg er i stede for de 2 som bruges nu, det vil sige at jeg skal vælge mellen “Den korte historie & Den lange historie” om hvad for en af dem jeg vil beholde, fordi jeg vil så skrive noget mere om hvem jeg er som person, og der kommer sikket en masse frem om mig og hvad jeg laver på nette :D nok også noget som du ikke vist om mig..

Der vil bliv vist flere billeder herinde af mig og de ting som sker i mit liv + jeg vil udgiv flere video herinde også fremfor på facebook. Grund til at jeg ikke længe vil udgiv så mange video/billeder på facebook er at jeg vil ikke skræme mine venner væk hehe, så dem kan de se herinde hvis de vil følge med i mit ADHD-liv. Jeg vil også gør det muligt for andre med ADHD og bliv gæste-blogger herind som Stinna har været over længe tid.

Tak fordi du kigget med :) Husk lige og dele linket “Klik på anbefalet” med dine venner

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Teknik Etiket: , , , , , , , ,
En kommentar til “Så er tiden kommet til opdatering af bloggen..
  1. Johnnysks.Dk siger:

    Jeg vist godt at jeg har mange billeder, men ikke at jeg had så mange herinde på bloggen :D måske derfor siden er så langsom som folk skriver hehe

Skriv et svar