Impulsivitet og Robbie…

Jeg sidder i bussen. Har for en gangs skyld husket mine høretelefoner og sørme om der ikke også er strøm på, yarh.
Jeg sætter musik på og den første sang der dukker op er “Feel” med Robbie Williams Ikke mange sange går så direkte i hjertet på mig, for denne tekst giver efter min mening en af de bedste beskrivelser af at have ADHD.

Passager som “before I arrive, I can see my self coming” beskriver den rastløshed der hele tiden er i en. Især sætningen; “I got too much life running thru my venes, going two ways” forklarer ufattelig godt den uro, der er i kroppen. Der er også sætninger som “before I fall in love, I prepaering to leave her” der siger ret præcist hvorfor det er ufatteligt svært som ADHD’er at have et fast forhold.
Jeg selv har godt nok indtil nu et 16 årig gammelt forhold. Så jeg falder ikke ind under den katagorier, og så alligevel. Jeg er så heldig at have fundet mig en mand med begge ben gravet godt ned i den jyske muld. Han står fast og han er heldigvis ikke sådan lige til at vælte. Jeg vil ikke sige at jeg ikke prøver!
Vi har med korte mellemrum store kriser i forholdet pga min impulsivitet og utålmodighed. Hvis der er den mindste ting der ikke går i vores forhold, har jeg ikke tålmodighed til lige at klappe hesten, nej nej jeg sadler den og rider afsted for fulde drøn ind i problemet. Man kan sige jeg ret tit skyder gråspurve med kanoner ;-)
Heldigvis har jeg den mest tålmodige og stædige mand her på jorden, og han lader sig ikke kue :-)

Læs også: Overspringshandlinger, et træt fyr og sorte stunder…

Læs også: At have en storbror med ADHD er ikke altid lige let..

Det positive ved dette er, at det holder vores forhold levende, men det slider også gevaldig meget.

Jeg kunne give jer mange flere eksempler på, hvor godt denne sang passer til mig med ADHD, men jeg vil hellere I selv høre den…

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Historie fra andre Etiket: , , , , , , ,
0 kommentarer til “Impulsivitet og Robbie…
1 Pings/Trackbacks til "Impulsivitet og Robbie…"
  1. […] Det er navnet på mit kommende fordrag.. Hej, mit navn er Diana jeg er 23 år gammel, og jeg er psyksisk syg. Det har taget mig flere år og komme til det skridt, og den erkendelse, hvis vi tager den fra starten af. Jeg blev født den 29 oktober, i år 1988. Oprindeligt var jeg tvilling, men min tvilling overlevede ikke, og jeg selv var ved at dø også, da jeg havde navlestrengen 2 gange rundt om halsen, så jeg er taget ved kejsersnit. husker ikke meget fra mine barndomsår. men jeg har altid været et meget aktivt barn, siger min mor ihvertfald.. Startede allerede i børnehaven med og være "anderledes" husker nogle episoder, jeg har bla. jagtet min lærer med en stegepande, har vel været sur over noget legetøj :-S ^^ jeg har truet en af mine klassekammerater med en paletkniv, og slået en i hovedet med et dukkehus. måske sku jeg allerede dengang have været testet, i kommuneskolen og folkeskolen blev min opførsel ikke bedre, jeg har altid slåsset, altid haft kæmpe temperament. Men mit hovede er nu skruet rigtigt nok på, det var jeg ihvertfald aldrig i tvivl om, læste aviser osv allerede i 1 klasse, i anden skrev jeg "racediskrimination" på tavlen fejlfrit vel og mærket, fordi jeg havde hørt det i nyhederne, er en nørd til ord og sprog. Det har jeg alle dage været trods mine 3 andre søskende er ordblinde, eller har svært ved og stave, og sprog. vi Kan udover det også fortælle jeg er blevet mobbet siden børnehaven, til og med 10 klasse, så skolen har aldrig sagt mig meget, ikke fordi jeg ikke kunne mine ting, men jeg hadede og være der. Ville jo bare gerne være som de andre, ville så gerne bare passe ind. Har altid haft ældre venner, fordi jeg måske i bund og grund blev voksen meget hurtigt. Læs også: Impulsivitet og Robbie… […]

Skriv et svar