På vej til arbejde igen.

Så sidder jeg her i bussen på vej til min første dag i virksomhedspraktik på Randers Billeddiagnostisk afdeling!
Lige nu er det med blandede følelser. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal forvente.

Jeg glæder mig til at komme igang med mit dejlige fag, som jeg pga. min sygeforløb har måtte undvære i hele to år.
Men jeg er også lidt bange. For hvad hvis det ikke går? Hvad har jeg så tilbage? Ikke meget…
Nå, men det skal jeg ikke tænke på. Det er nemlig ikke godt, for så bliver det hele så negativt fra starten. Jeg må dog indrømme at det da ligger i baghovedet hele tiden.
Det er da også derfor jeg op til i dag, har været til læge en gang om ugen og skal blive ved det i den kommende tid. Det er for at hun kan følge mig grundigt, så jeg ikke når derned på bunden, hvor jeg har tilbragt så meget tid de sidste år. Ikke et sted at feriere, skal jeg hilse og sige!

Min kæreste er også med på sidelinien. Han kender mig jo efterhånden bedre end jeg selv gør, så han er ofte den første der slår alarm.
Det er jo netop det det der er problemet. Jeg kan nemlig ikke selv mærke når det begynder at gå den gale vej. Jo, jeg kan mærke det det, men jeg kan ikke selv stoppe op. Jeg forsætter og slider mig selv ned til sokkeholderne (og nej, jeg sådan nogen går jeg ikke med;-)
Jeg prøver ganske vist at finde løsningsmodeller for min situation. Det kan være at ændre arbejdstiden eller -området. Der hjemme skærer jeg ned på alt socialt og isolerer mig.

Alt i alt er der alarmklokke på alarmklokke der ringer. Men når jeg har det sådan, kan jeg ikke se helheder. Jeg kan ikke se mig selv udefra. Jeg ser brudstykker, og derfor er jeg nødt til at have hjælp fra min læge og kæreste. Jeg har aftalt med dem, at de er skal råbe op, hvis de ser tegn som jeg ikke selv ser.
Nå, men jeg glæder mig faktisk meget til at se mine gamle kollegaer. Det er mærkeligt, men også dejligt at komme derind igen, og forhåbentlig kommer jeg til at gøre et stykke arbejde.

Nu må jeg se om jeg kan huske bare lidt af det. Det varer nok lidt før det kommer igen. Men det vil jeg vende tilbage med senere. Kan I have en god dag alle sammen :-)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Historie fra andre Etiket: , , , , , , ,

Skriv et svar