Single-forum.dk genopstår igen!!

Så er dagen kommet hvor jeg vist godt kan komme ud med noget som jeg i et lille stykke tid har gået og holdt hemligt :) – Så derfor kan jeg nu godt skrive at min hjemmesiden “Single-Forum” genopstår!! for noget tid siden valgt jeg og lukke ned for den efter at den ikke længer var aktiv :( og vil derfor prøve noget nyt med den. For nogen uger siden sidder jeg og tænker om det nu også var det rigtig valg og luk den ned, og det synes jeg ikke så derfor fik jeg taget kontakt til 2 venner som jeg har en gode kenskab til og som jeg ved måske vil kunne hjælpe mig med og få hjemmesiden op og kører igen.

Der er tale om 2 personer hvor en af dem er en tidelig admin, og den anden er en tidelig admin/webmaster og de har begge takket JA til og forsætte hvor vi stoppet :) og det er jeg super glad for at de har vilde dette! så derfor er hjemmeside ved, jeg har derfor sat mig ned for og sidde og upload alle de filer som skal til for og kan bruge siden. Single-forum.Dk had over 800 bruger inden den lukket ned, og disse bruger vil få tilsendt en mail når siden er open og klar til og bliv brugt.

Single-Chatten bliver self også mulighed for og kan bliv brugt, men vi satse nok mere på vores forum efter som det er en del af idée med hjemmesiden. Så hold øje med www.single-forum.dk eller Single-forum.Dk på facebook :)

 

Vi ses derinde :)

Vh. Johnny sørensen (Ejer & Webmaster)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Teknik Etiket: , , , , , , ,

Skriv et svar