Støt driften af Johnnysks.Dk!!

Hej allesammen

Jeg skriver dette indlæg fordi jeg håber at en eller flere af jer som kigger forbi min blogsite også har lyst til og støtte min blog ved og klik på det reklame som kan ses rundt om på sitet. Når du klikker for jeg alt fra 20øre til 50-75øre og pengen som jeg for ud af der går til driften af min blog. Pengen går også til og dække driften af Mariagerfjord-Akvariefisk (Min anden hjemmesiden)

Så håber du har lyst til og støt min blog, du kan også støt den ved og gå ind og “Synes godt om (Johnnysks.Dk) på facebook” der kan du også følge mig og min blog fra :)

 

Her er lidt blandet banner som du kan møde her på bloggen:
 

Del dette indlæg ved og klik på (Synes godt om/Anbefale!) på forhånd tak..

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Teknik Etiket: , , , , , ,

Skriv et svar