FUCK, jeg er stresset idag….

Jeg har været oppe og igang med og rediger billeder siden kl 09:00 (ca) men så dag jeg tror at jeg had en vasketid kl 9 kommer jeg ned og ser at det først er klokken 13:00 at min tid er så jeg sætter mig op til computeren og sætter noget musik på og få så kigget videre på de her billeder (der er tale om 1000-1500 billeder) som jeg ikke har haft rigtig tid til og få kigget på før idag. Hvor jeg kan sidde stillet og rolig med det (eller det var hvad jeg selv troet, på at det var) men der har været så meget min iPhone har ikke lavet andet end og ringe og ringe, og igår var jeg oppe og tag billeder ved en ven så han vil også hører hvor langt jeg var kommet med hans billeder! så synes det har været stresset men det var ikke slut her fordi for lidt tid siden kommet jeg til og logge min (Konto på Google +) ikke fordi jeg bruger den men det er der alle mine billeder ligger så miste lige lidt billeder men dem er jeg ved og genskabe igen (Godt med en bakup!!)

Når men der er lang vej i nu, fordi mangler en masse billeder som skal rediges og ligge online på min blogsite + 2 andre hjemmeside. Men nu skal jeg heller ikke gør tingen værre end de er, selv om det self er rigtig træls og laver en fejl. Når men må nok heller kommer videre med de billeder, selv om det er dejligt og komme ud med de ting som jeg går og tænker på :D

Tak fordi du kigget forbi

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier Etiket: , , , , , ,

Skriv et svar