Min hjemmeside har brug for din bedømmelse!!!

Hej allesamme

Så er jeg tilbage efter et lille hvil, men som du sikket har kunne se så har jeg ikke har så meget tid til og kunne skrive på min blog som jeg godt vile og det skyldes nok at jeg har fået et Kamera og ikke nok med det så har jeg åbent en ny hjemmeside ved navn www.DK-Event.dk og det er til den at jeg godt kunne bruge jeres eller måske din bedømmelse af og det er rigtig nemt og komme med en anmeldes af min nye hjemmeside. Alt du skal gør er og klikke på (Giv din anmeldes af DK-Event her!!) så kommer du ind på min nye hjemmeside og derfra vil du kunne komme til og skrive din anmeldes af hjemmesiden.

Jeg håber rigtig meget at du vil bruge 2-5min på og hjælp mig, så jeg kan gør min hjemmeside meget bedre :)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Teknik Etiket: , , , , , ,

Skriv et svar