Hardstyle giver mig mere koncentration, når jeg skal arbejdet…

Ja, som title lyder så giver det mig mere koncentration ved og hører hardstyle, og det skyldes nok at jeg ikke er så gode til og kan holde min koncentration hvis jeg skal hører “Suspekt eller Kim larsen” altså sange hvor folk synger der kan jeg ikke arbejdet så godt som jeg kan med Hardstyle.

Det er musik som disse Hardstyle – Mind Illusion jeg skal hører bassen eller andet lyd for og kan holde mine koncentration på det som jeg har sat mig for og laver. Mine naboer ved at når jeg hører disse slags musik så er det endt fordi jeg rediger billeder til DK-Event eller roder med hjemmesider :) og nogen gang spiller jeg så højt at de lige kontakt mig og siger jeg lige skal skruer ned så de også kan være i huset.

Jeg har hørt den her slags musik de sidste 10-15år vil jeg tro, og det vil jeg nok bliv ved med fremover. Så meget kender jeg da mig selv og det er ikke fordi jeg ikke kan hører andet fordi jeg hører blandet musik. det er bare HARDSTYLE som er bedst for mig når jeg skal holde min koncentration på noget i længe tid

Tak fordi du kigget med :)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier Etiket: , , , , , , ,

Skriv et svar