Bliver sur når de ikke overholder aftaler….

Har i længe tid overvejet og kontakt min Sagsbehandler fordi jeg ikke følger at jeg for de 5timer som er aftalt, nej jeg for sku kun 3timers besøg om ugen eller retter det gør jeg sku snart heller ikke fordi at der altid kommer noget i vejen.. FUCK JEG ER SUR, og træt af det her fucking pis som de hele tiden siger som bliver bedre JaJa gider snart ikke og tro mere på det. – Jeg må gør et eller andet snart, inden jeg bliver mere sur og kommer til og sige noget til dem som jeg nok vil fortryde :( men er bare så skide sur og træt af at jeg ikke for den rigtig hjælp mere efter jeg stoppe på (Kilden) det har kun gået ned a bakke siden. Sådan følger jeg det for tiden og bliver så ked af det når tinge ikke lige sker som er aftalt..

Hvad fanden gør jeg ?

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Small Talk Etiket: , , , , , ,

Skriv et svar