Så er jeg kommet hjem, og nu vil jeg sove :D

Så er jeg kommet hjem til mig selv igen, efter en fed og hyggelig nytårs aften samme med Kæresten og familien. Jeg er lidt træt efter og ha køret så mange km frem og tilbage, men vil godt fejer nytåret samme med svigerfamilien så der spist kæresten og jeg og så kørt vi mod Vindblæs (7 km fra Løgstør) for og fejer nytåret samme med min familien og det var hyggeligt og regner med og smide nogen billeder op på min Facebook/blog i løbe af ugen :)

Her til sidste vil jeg lige sige Godt Nytår til dem som jeg ikke har snakket med :) – Nu vil jeg gå i Netto og hent noget aftenmad, har ikke noget i køleskabet :( ja det er ikke fordi jeg gider fordi er godt nok træt efter og ha kørt så langt i bil :D – Husk du kan følg med i mit liv på denne “Facebook Side” og der kan du også se mine billeder + en masse andet…

 

Smid en kommetar til mig, om hvordan din Nytårs Aften er gået :)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Small Talk Etiket: , , , , , , , , ,
0 kommentarer til “Så er jeg kommet hjem, og nu vil jeg sove :D
1 Pings/Trackbacks til "Så er jeg kommet hjem, og nu vil jeg sove :D"
  1. […] Duty så det bliver spænde, men det bliver nok ikke til meget. Som jeg for spillet i aften, efter jeg er kommet hjem til mig selv. Så har jeg været træt og har lige spist til aften. Nej tror jeg ligge mig ind i sengen og sætter en film på over […]

Skriv et svar