One.com send mig nu den mail !!!

I fredags bliv min hjemmesiden sat offline af en hacker, så derfor har DK-EVENT ikke været online hele weekenden og det er noget som jeg er ved og være rigtig træt af og derfor har jeg valgt og flytte hjemmesiden til en anden host udbyder. Ved one.com har jeg på 1-2 måneder har store problemer og det sidste er det som har været mest træls. DK-Event.dk har i de sidste 2-3 måneder haft imellem 10-15.000 besøgene hver måneden så det er self rigtig træls og opleve dette. – Så derfor har jeg for og sikker at det ikke kan ske igen købt (DK Event Foto) som er databasen hvor alle fotografer/videografer har deres billeder eller videoer til og ligge.

DK-Event vil forsat være den hjemmeside, som skal besøges for og se billeder, det har jeg ikke ændret på (i nu) og det vil også bliv lavet sådan at når folk søger på “DKEVENTFOTO.dk” at de kommer ind på Dk-Event´s hjemmeside så vi ikke har 2 hjemmesider og se billeder på :)

Så derfor må One.com snart godt sende mig en mail, så jeg kan komme videre i dagens tekst og få hjemmesiden online igen :) 

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Teknik Etiket: , , , , , , ,

Skriv et svar