JUBII… Så er vi snart online igen!!

I morgens tjekke jeg min mail, og der var ikke kommet nogen mail fra One.com som jeg had regnet med så jeg fik hurtig taget kontakt til dem over deres Live-Chat og efter 5min ca var hjemmesiden på vej til og bliv åbenet. Så jeg regner med at www.DK-EVENT.dk kan besøges fra Kl. 12:00

Det er rigtig træls at der skal opstår så mange problemer med hjemmesiden, så hartaget første skridt ind i fremtiden ved og købe www.dkeventfoto.dk som skal fremstår som (Billede-Database) for alle de fotografer som er på DK-EVENT´s hjemmeside. Så hjemmesiden hvor du skal se Danmarks Bedste Billeder fra er som altid WWW.DK-EVENT.DK og det ændre vi ikke på.

 

 

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Teknik Etiket: , , , , , , , , , ,

Skriv et svar