Skal flytte 7428 fotos til ny server i weekenden

Så er hjemmesiden igen kommet op og køre, så jeg har haft fuld fart på med og sætte www.DK-EVENT.dk op igen som den var før hackerangribet i fredags. Der er bilven købt ny server hvor alle fotografers billeder skal ind på med tiden og min skal også derind, men har lige fundet ud af at jeg har 7428 fotos som er fordelt i 94 album :D så jeg ved godt hvad tiden skal gå med i weekenden. Når alle billederne er flyttet så skal jeg rette alle HTML-koderen til inden på hjemmesiden, så de kan ses igen :)

Glæder mig til at det hele er på plads, så jeg kan få flytte hjemmesiden til en anden hostudbyder som jeg har ønsket længe og få gjordt.

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Teknik Etiket: , , , , , , , ,

Skriv et svar