Interview med Johnny Sørensen

Som mange ved så har der været meget fart på mit liv det sidste lange stykke tid, og min nye hjemmeside (eller ny og ny, kan jeg vist ikke sige) men jo www.DK-EVENT.dk fylder snart 1år og det glæder jeg mig rigtig meget til og det er svært og følg med nu hvor siden har 20-25 frivillige fotografer. Men det er noget jeg har valgt og jeg er rigtig glad for at alle de fotografer og dem som ansøger min hjemmeside. – Så var det at jeg fik tanken at jeg vil ha lavet et interview om www.JOHNNYSKS.dk fordi det skulle være lidt af en prøve eftersom en ven jeg har ved navn “Thomas Rahula Hansen” hele tiden snakker om at vi skal lave et interview med mig og så om DK-EVENT men synes jo heller ikke jeg for lagt så måde ud på min blog.

Så derfor fik jeg lavet dette interview om mig selv/bloggen som jeg håber i vil synes om, og har lyst til og dele videre. Jeg har haft en del kontakt til lidt TV-selskaber om et interview med DK-EVENT men det må vente fordi nu bliv det til min blogsite… Endnu engang, tak til min Ven Thomas for og ha filmet og delvis redigeret videoklippet (har også selv haft en finger med i og rediger hehe)

Info: Skriv en kommentar med forslag, idéer til min næste video :)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier, Videogalleri Etiket: , , , , , , , ,

Skriv et svar