Dagens morgentur på 10km..

Igår aftalt jeg med en af mine venner Thomas Hansen at vi skulle ha en cykeltur fra morgen, og må nok indrømme at jeg troet det var sjovt da han siger det i vores samtale på skype. Jeg var dum nok til og gå sent i seng (kl 2) efter og ha rodet med en af mine hjemmesider, men som lovet så vil jeg da ikke komme sidst fordi den som kommer sidst skulle give morgenmad til den anden. Nu skal det lige siges at jeg hjælpe thomas med og sende ham en sms om at nu er der kun “15min til vi ses” men ikke det var nok til han kom først :D – Jeg cykeler så rundt nede på AMBU (Møde stedet) og tænker at han nok snyder mig og hvad skal jeg skrive til ham hvis han kommer for sent men så kommer han 07:17 og så starter vores cykeltur og det var en hård tur for mig efter som jeg har ASTMA og glemt og tag noget med dertil træls men det skulle ikke slå mig ud så kæmper mig igemmen det og takket være Thomas så gik det helt fint og det bliv til næsten 13km med vores morgentur

nu er det bare vigtig at jeg holder mig igang, og ligger mig hen på sofa og ser film. Så derfor har jeg sat musikken til på Sporify og skal til og laver nogen ID-korte til de fotografer som er på www.DK-EVENT.dk fordi det har jeg vist udskudt alt for længe, og nu skal de lavers – jeg har senere i dag en aftale med Thomas om 1-2 events steder hvor der skal filmes og tages billeder. Så det glæder jeg mig til og så må vi se om hvornår der er morgenmad til mig :D

Se vores “Rute og Tid” fra vores Morgen Cykel Tur HER

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Small Talk Etiket: , , , , , , , , , , ,

Skriv et svar