Jeg må ændret mig, for at fremtiden kan bliv bedre!

Jeg regner med og skal snart igang med og skrive videre om mit ADHD igen :) savner det rigtig meget at kunne dele ud af min hverdag men som mange også ved så fylder www.DK-EVENT.dk også rigtig meget i min hverdag og den har den sidste 1års tid taget meget af min hverdag så meget at jeg ikke har brugt så meget tid samme med kæresten (Mit Livs Kærlighed) så det skal jeg igen med og lave om på så jeg kan vise hende at jeg elsker hende og at jeg er glad for og være samme med henden.

Har måske bare et eller andet sted haft brug for og arbejdet hårdt på og forbedre den hjemmeside som ligenu er den som jeg haft mest livslykke ud af med alle de hjemmesider som jeg har haft som hobby :) har jo siddet rigtig meget foran min computer de sidste lange uger, måneder bare for og få hjemmesiden til være godt besøgt og det har jeg så opnået nu eller 30.000 er da ikke meget for andre men det er det for mig, men nu er hjemmesiden lavet om fordi jeg ikke længe skal være styrepinde på samme måde længe som jeg har været siden starten!! – JEG SKAL BRUGE MERE TID PÅ FAMILIEN, KÆRESTEN OG MINE VENNER. Det har jeg ikke rigtig godt så meget i her de sidste måneder men et besøg ved min bedstemor (80år) og min onkel begge nogen personer som jeg elsker rigtig højt ligesom min bedstefar som jeg ikke længe har mulighed for og kan snak med :( og igen her fordi hjemmesiden har fyldt for meget. – Nu tager jeg til københavn samme med kæresten i morgen, for og komme tætter på hende igen og vi skal til en følesdag ved noget familie så vi har booket os ind på et hotel fordi så vi kan nyde henanden og snak samme om tingen som begge fylder i vores hverdag

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier Etiket: , , , , ,

Skriv et svar