SÅ ER JEG TILBAGE…

Jeg har for langtid siden besluttet mig om at jeg snart skulle være mere aktiv på bloggen, men min anden hjemmeside www.DK-EVENT.dk har fyldt og fylder i forvejen rigtig meget i min hverdag og savner et eller andet sted som ikke er Facebook hvor jeg kan fortælle om hvordan jeg har det i min hverdag. Så derfor er jeg i dette øjeblik tilbage på BLOGGEN…

Eller retter har jo et eller andet sted altid været her men bare ikke så aktiv som jeg fremover vil være på www.JOHNNYSKS.dk har helt savnet det at kunne skrive om hvordan jeg har det uden at folk skal kommenter eller synes godt om det :( fordi det gør nogengange at jeg sletter mit opslag igen fordi det gør mig flov! men herinde kan jeg ligesom nyde mit fri rum helt alene og nogen gang se tilbage på hvordan jeg lige had det den dag og måske læse nogen kommentar hvis der er nogen som har skrive en til mig herpå bloggen :)

Jeg har længe haft kigget på et nyt design hertil bloggen og det håber jeg også snart er på plads, så imens jeg venter kan jeg jo lige skrive nogen blog-indlæg om hvordan jeg har det eller hvad jeg tænker på :) og håber at alle mine venner vil støt op om min blog og få et bedre indblik i hvem jeg er som person ved siden af kameraet…

 

FUCK. DET ER FEDT OG VÆRE TILBAGE…

(Skriv en kommentar, om hvad mit næste indlæg skal handel om!!!)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier Etiket: , , , , , , , , , , , ,

Skriv et svar