Lyden er helt væk, hvor er mine driver hen!!

Nu er det snart ved og være mange år siden jeg sidste gang stod i denne situation. Når men for og skulle startet et sted så har jeg jo fået en af mine venner til og formater og indstaller alt forfra så jeg igang kan laver alt uden og skulle få en masse popup frem om at computer ikke virker! (Min computer fylder meget i min hverdag, fordi det er den som jeg laver alt ved) lige foruden min iPad :) derfor går det mig rigtig meget på at tingen ikke virker som det skal. – Jeg sidder så og spiller med venner over nettet hvor så lyden den stopper med og virke, i første omgang tæker jeg ikke lige over det men ligge så mærke til det og undersøg det så og finde ud af at skype heller ikke virker som det skal – jeg genstarter computerne men lyden er helt væk og det synes jeg nu efter 3-4 dage at ved og være træls at skulle hører mit musik over iPaden og snak den vej over også!! – Derfor er det godt at jeg kan slippe min vrede og surehed løs herinde på bloggen uden at folk på min facebook skal tænke sit over hvorfor jeg skriver et surt opslag på den måde. – Ham som jeg har haft til og kigge på computerne før har så skriven at han godt vil komme og kigge på computerne, så vi kan få det løst (men kan ikke vente, så jeg vil lige se om jeg kan finde driverne til lydkorte) og så dem indstaller så jeg kan hører mit hardstyle igen :D

TAK FORDI I LYTTER PÅ MIG, og skriver kommetar til mine indslag så jeg ikke føler mig alene. Når jeg skriver!

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier Etiket: , ,

Skriv et svar