Endnu en nat, hvor jeg ikke har sovet…

Det er vist ikke helt sundt for mig det som jeg udsætter min krop for for tiden! – Jeg synes det er ved og være tit at jeg drikker (Energy Drink) altså når jeg er ude og tag nattelivs billeder så kan jeg godt drikke 1-2 liter i løber af nat. Når jeg deler et opslag på facebook med at jeg lige starter natten med noget Energy Drink, så kommer der mange kommentar om at det ikke er sundt og godt kan være farligt at jeg drikker så mange liter men jeg synes jo ikke det er meget når det kun er i de weekender hvor jeg er ude og tag billeder om natten.

Nu har det så gået videre til at jeg os drikker det i hverdagen når jeg skal rediger billeder til DK-EVENT så for og kunne holde mig selv igang, og ikke kører træt eller fast i det så kan jeg hurtig drikke en eller to “Burn Energy Drink” men nu skal det så os være slut fremover med og købe dem så de ikke frister mig til og skal drikkes (Lysten til og drik dem, hvis jeg har nogen på køl. Den er stor!) derfor skal jeg bare husk, hvad jeg har lovet mig selv… (Her i nat har jeg drukket 4-5 stykker, og det er jo rigtig dumt…)

Tak fordi du kigget forbi, håber du også har lyst til og skrive en kommentar :)
(På forhånd tak!)
 

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier Etiket: , , , , , ,

Skriv et svar