Q-dance Radioen holdt mig vågen i nat, skulle nok være gået i seng..

Det var endnu en af de lange aften bagved computerbordet, som ender med at jeg lige skal rode lidt med hjemmesider og billeder. Igår nat holdt Burn Energy Drink mig vågen, efter at ha drukket 4-5 dåser i løbe ad natten, og må da os indrømme at jeg ikke helt kunne holde mig fra de dåser som var i kølerskabet. Når men for og komme tilbage til det som mit blogindlæg handler om så har musikken fra Q-dance Radio gjort så jeg ikke har sovet men har kunne laver en masse ting herpå bloggen men også nogen ting på www.DK-EVENT.dk som jeg har forsømt lidt igår :( ikke godt fordi har lige nogen ID-korte som skal laves færdig til de frivillige-fotografer som er inden på den hjemmeside og er da os kommet et godt stykke og tak til musikken for og kunne hold mig igår (og så os lige 2 dåser!) så nu venter jeg bare på at min kontaktperson kommer her klokken 9:00 fordi så bagefter vil jeg ud og gå mig en lang tur (Hvis jeg har oversku til det) men trænger til at få noget luft og brugt noget energy :D

Tak, fordi du kigget med. Smid lige en kommentar til mig og fortælle hvad du synes om at jeg drikker så meget Burn Energy Drink eller måske noget helt andet. Jeg savner lidt nogen kommentar fra jer som kigger med (Igår og i nat har ca 300 kigget forbi, men ikke nogen kommentar til mig øv øv) men håber der kommer nogen i dag :)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier Etiket: , , , , , , , , , , , , ,

Skriv et svar