Holder en pause, og tænker på min krop!

Jeg var igår en tur forbi skadestuen på Hobro Syghus efter jeg fik det meget dårligt om eftermiddagen. Jeg er måske af den type som kun vil kontakt lægen hvis jeg føler at der er brug for det, men eftersom jeg ikke gjord noget ved det valgt min kæreste og kontakt min mor igår og min mor fik så taget kontakt til lægevagten og det har så vist sig i dag nok at være en rigtig god ide i dag. – Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg er glad for “Energy Drik” (Skrive indlæg om energy-drikke D. 6 & D. 7) men at drikke ca 20 store dåser var nok lidt dumt, fordi når man ikke spiser så meget så kan det går galt :( og jeg har haft meget og se til med min hjemmeside www.dk-event.dk at jeg ikke har spist så sundt. Så besøget på syghuset endt med at jeg har fået piller imod mavesår og stress!!

Så har lovet min familie og holde en pause fra computerne, så jeg kan bliv frisk igen. – Det vil sige at der ikke kommer billeder fra mig de næste dage eller uges tid før jeg kan mærke på kroppen at jeg kan oversku det igen :) – Jeg har bare svært ved ikke og kan sidde ved computerne og lave det som har lyst til, men dejligt at jeg kan ligge i sengen med min iPad/iPhone og ha kontakt med omverden selvom jeg ikke kan sidder ved computerne..

Det har været svært og skulle skrive om det, men vil laver en udvidet udgave af denne historie på www.johnnysks.dk når kommer til computerne igen. Ligenu står den på en længe pause derfra :) og tak til alle jer som har sms´et, ringet og skrivene på facebook/skype for og hører til mig. DET VARMER RIGTIG MEGET… (Har forsat meget ondt i maven, derfor ligger jeg i sengen. Så jeg måske kan være frisk til weekenden samme med kæresten) ellers må jeg forbliv i sengen hele weekenden og bliv helt rask :(

Mvh Johnny sørensen

Hvis du har lyst, så skal du være meget velkommen til og skrive en hilsen til mig :) – Du kan skriv en kommentar nedenfor til mig! 

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Hverdag, Mine historier Etiket: , , , , , ,
En kommentar til “Holder en pause, og tænker på min krop!
  1. moster siger:

    hej min dreng husk nu på at du skal passe godt på dig selv for der er ikke andre der gør det mange knuzzz fra din gamle moster elsker dig knusss

Skriv et svar