JUBII. Så fik jeg overstået 20km gåtur…

559931_670842132974445_1229037807_n

I sidste uge var jeg forbi Hobro Syghus og fik afvide at jeg had fået mavesår og stress, så skulle holde en pause og tænke på min krop. Det har jeg så prøvet på i nogen dage (fra onsdag til søndag) men det virket ikke så godt og sat mig for og gå en lille tur rundt i området ad hvor jeg bor. Nu efter at været afsted hele ugen så har jeg gået sammenlagt 20km og håber at jeg inden søndag kan komme op på 25 eller måske 30km. – Min kæreste kommer i weekenden så hun kan jo komme med mig på turen, så slipper jeg for og skulle hører musik, men i stedet nyde turen samme med hende (er jo os hyggeligt og følges med nogen!)

 

Har lige taget et billede så i kunne se at jeg ikke snyder (og hvem snyder jeg i sidste end!! – Kun mig selv, men nu fik i billedet ) Har tænkt på og lave en udfordringen til mig selv og andre, om hvem som kan gå flest km på 30 dage! Har prøvet og lave en før og det virket rigtig fedt og en gode måde for mig selv at komme ud og rør mig (mere end jeg gør, når jeg sidder ved computerne og laver arbejdet for DK-EVENT) så måske er en udfordringen lige noget som jeg mangler for og kunne komme i gang

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Hverdag Etiket: , , , , , , ,

Skriv et svar