Mit hoved er smadret over de sidste dages aktiviteter

Puha er så smadret i hovedet over de sidste dages aktiviteter som både har været udenfor på fotoopgaver men os dem her hjemme ved computerne. Det er svært og være alle steder (selvom jeg godt vil være det…) men nogen gang må jeg lige tænke på mig selv så i morgen skulle være en fri-dag for mig hvor jeg kunne slappe af og nyde livet :)

Men synes at jeg har nok fotoopgaver i dag og se til eftersom jeg er inviteret til Bagagerumsmarked, Fodboldkamp med u15 og så en modelopgave. Alt dette er herfra formiddag og så til i eftermiddag at de fotoopgaver skal tages i aften står den på Biltræf med Race Team Hobro og så senere på aften og i nat står den endnu engang på en tur i Hobro´s natteliv. – Jeg had ikke regnet med fodboldkampen og modelopgaven i dag men eftersom de er kommet så har jeg måtte flyttet min fotoopgave ved Fyrkat-borgen som jeg har haft planlagt i noget tid, men at den lige skulle flyttes til min fri-dag er lidt træls men har jo selv valgt og tag så mange fotoopgaver!!

NOGEN GANG SKAL JEG BARE TÆNKE PÅ MIG SELV OG IKKE ANDRE. – Det er bare meget svært for mig, når jeg godt vil være alle steder og tag billeder :D

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier Etiket: , , , , , , , , , , , , , , ,

Skriv et svar