Så fik jeg købt nye sko

I mandags var jeg nede i byen for og kig efter nogen nye sko som var bedre end, de gammel slidte sko som jeg har brugt de sidste 2år (hvis ikke længe) de var i så dårlig en stand at jeg har måtte fix lidt med dem i form af pap-plader og lim :D – Så min kontaktperson synes tiden var inden til nyt fodtøj.

Mit først besøg var hos intersport og her fandt jeg en løbesko som jeg kunne passe, måske ikke lige en sko som jeg vil ha haft købt hvis der udvalg var større men de had ikke flere hjemme som jeg kunne passe og gad heller ikke at vente på at der skulle gå 7-14 dage på at de vil få nogen hjem, eftersom jeg skal til Grøn Koncert og tag billeder så skulle jeg bruge nogen sko hurtig. Så mit køb endte med at bliv et par løbesko i mærket “Adidas Supernova Glide” til 1100kr (40% rebat) og sko var en (49½) SÅ JO JEG HAR EN STOR FOD.

Efter og være kommet hjem og få dem pakket ud, så skulle folk jo lige se mine nye sko. Så sendt en snapchat afsted, billedet kom os på facebook og her vist det sig at komme en del kommetar på mit billede (Se kommentaren her!) – Jeg beslutter mig hurtig for at vil tag mig en løbetur rundt på (Ambu området) for og test mine nye sko, men en fejl i min iPhone5 gør at Endormondo-app´en virker helt underligt og det har stået på længe os en af grunden til jeg ikke viser alle de gåtur som jeg tager mig. (Se ruten her, fra i dag!)

Min løbetur bliv ikke helt som planlagt og det vil jeg skrive om i et andet blogindlæg som kan læses på www.JOHNNYSKS.dk i aften!

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Small Talk Etiket: , , , , , , , , , , , ,

Skriv et svar