Løbetur endt med alarmopkald

Efter og være kommet hjem med de nye løbsko så fik jeg lige en hurtig ide om at jeg vil en tur på ambu-pladsen for og test mine nye løbesko. Så jeg fik gjort en rygsæk klar og kom afsted, men  efter og ha løbet og gået lidt dernede bliv dagen ændret efter at jeg hørt nogen råbe “Hjælp, Hjælp min datter bliver kvalt!!!” og eftersom jeg løb i min egen tanker så opfattet jeg det ikke lige først og da jeg så for øje på hende så løbet jeg alt hvad jeg kunne derhen til hende (Der var kun mig og hende, dernede så måtte) jo hjælpe hende og fik hurtig ringet 112. Jeg må indrømme at jeg er lidt cooket over at det lige skulle være mig som oplevet en lille pige på 2år som ikke kunne få vejret fordi hun var ved og bliv kvalt i sit opkast, men jeg måtte jo hjælpe hende og prøvet os at kontakt hendes familie som ikke svaret på mine telefon-opkald (hele 5-7 ganges forsøg) Imens vi venter på ambulancen skal komme prøver jeg og hjælpe så godt jeg nu kunne med og snak med lægen i telefonen og har jo set på tv hvordan det forgår (har aldrig prøvet sådan noget før) og tror at der går 4min måske max 5min inden ambulancen kommer og så har den lille pige fået det bedre.

Læs også: Så fik jeg købt nye sko

Oppe på Hobro Campingplads finder jeg hurtig de 2 personer som mor´en til den lille pige fortalt mig om, og siger at deres datter/lillesøster har været ude for en ulykket med hendes datter og hun er neden på ambu-pladsen. Sammen med dem løber jeg derned. Jeg bliver takket for mit hurtig hjælp af lillesøsteren som går tilbage med barnvogen, imens de andre 2 tager med på syghuset! – Efter at de kører mod Aalborg syghus forsætter jeg min løbetur men ender hurtig ud i at jeg fik har løbet nok i dag (helt uden at tænke over at jeg har astma) så gik det nu meget godt med og test mine nye sko.

Jeg har hertil aften modtaget en sms fra mor´en som takker for min hurtig hjælp og jeg har så siden hen svaret tilbage at jeg var glad for og kunne hjælpe hende og hendes datter. Når det nu kun var mig som var dernede. Datteren har fået det bedre og er træt efter den tur som hun har været udsat for men det skyldes nok for lidt at drikke og feber som hun i forvejen har haft den lille pige.

 

– Skriv en kommentar nedenfor til min lille historie fra dagen!

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Hverdag Etiket: , , , , ,

Skriv et svar