Danmarks Snapchat Konge er fortid nu…

Jeg har i dag valgt og træk mig fra Danmarks Snapchat Konge  som admin, stifter og det kommer efter at jeg i længe tid ikke synes det var så sjovt mere som det var da den bliv startet. – Det var jo fedt og ligge billeder ud af sin venner eller andres venner og især når ikke nogen vist hvem der styret facebook-siden. Nu kan jeg sats mere og mere tid på at tag billeder for DK-EVENT – Det har jo været MEGA SJOVT og se hvad folk skriver til de snap-billeder som vi valgt at dele på siden – I over nogen måneder har siden os vært styrt af andre end lige mig men efter de valgt og smut uden at sige noget så kan jeg ikke bestyre den alene, så i første omgang valgt jeg i starten af i dag at luk siden helt men kort efter at mine venner modtog en snap fra mig hvor jeg fortalt at den bliver lukket.

Så bliv jeg kontakt af Kristina Milandt som ønsket at kører den videre. Så det fik hun mulighed for eftersom jeg os synes vil være træls at skulle slet en side som bliv brugt af mange hverdag. – Men for min side er det overstået og jeg har trukket mig fra den og er kun alm medlem ligesom over 3000 andre snapper…

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Sjov & spas Etiket: , , , , , , , , ,

Skriv et svar