Har købt en Lowepro Stealth Reporter i dag.

I de sidste mange måneder har jeg manglet et sted at kunne opbevare alt mit fotoudstyr ikke fordi der er vildt meget i nu, men det kommer nok snart eftersom jeg har kigget på en telelines. – Så fandt den her fototaske (Lowepro Stealth Reporter) og den var billige så fik en ven til at kører mig for at kunne hent den. Vi skulle os ha haft et nyt computerbord med hjem men han had målt forket og der var ikke plads i bilen :( rigtig surt og træls for mig…

Så håber at jeg i morgen kan finde ud af noget med og få hente det bord. Så jeg kan få lavet min lejlighed som jeg ønsker det fordi er os ved at sælge min Antik – Sofagruppe over facebook/G&G men endnu er den ikke solgt og den fylder meget og alt for meget til hvad jeg synes godt om at den skal gør. Så håber på et hurtig salg snart.

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Teknik Etiket: , , , , , , , , ,

Skriv et svar