Av Av – faldt igen i søvn ved computerne!

Det er snart ved at være en hverdags kost for mig at sove ved computerne. Jeg sad ligesom så mange andre aftener og lavet nogen billeder klar til min anden hjemmeside www.DK-EVENT.dk billeder som jeg har været ude og tag og som skulle online, men af ren kedsomhed så vil jeg lige se et afsnit med Matador og det skulle jeg aldrig ha gjort fordi det endt jo med at jeg faldt i søvn ved computerne.

Nu er klokken 05:48 og er lige vågnet og har nu øm i nakken efter og ha sovet rigtig dumt. Så nu smutter jeg lige ind i sengen og for sovet rigtig i en gode stor seng. Så må jeg lave de sidste billeder færdig når jeg står op fra sengen. Har ikke nogen fotoopgaver som jeg skal ud og tag så måske det ender med at jeg sover længe og nyder en fridag!

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier, Small Talk Etiket: , , , , ,

Skriv et svar