Jagten – en ubehagelige opleves

Det er gjord stort indtryk på mig at opleve en sådan stor ubehagelige opleves ved og se jagten. Der ligger en rigtig gode historie bag jagten og den spilles rigtig godt med Mads Mikkelsen i hovedrollen, som er manden der bliver mål for massehysteri efter at være blevet fejlagtigt beskyldt for at have seksuelt misbrugt et barn.

Jeg fik taget mig selv op til flere gange i at tænke over hvor en syg verden vi lever i og at der jo et sted ude i verden findes den slags type person, som har lysten til at misbruge børn på den måde. JA, JEG FORSTÅR DET GODT NOK IKKE!!! – Filmen “Jagten” kan klart anbefales til andre og se fordi der ligger en gode historie bag filmen som fortæller nogen gode ting.

SMID EN KOMMENTAR NEDENFOR ! – Hvis du ligesom mig os har set filmen eller har lyst til og anbefal mig en anden filem. Fordi jeg fik anbefalet “Jagten” af en ven over facebook :)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Small Talk Etiket: , , , , , , , , , ,

Skriv et svar