Sims 4: Et hus efter min smag

Jeg synes nogen gang at det er underholden og byg huse i “The sims” ikke og spille spillet ligesom min lillesøster hun gør det, men det at byg et flot hus (jaja, så måske spille det lidt efter huset er lavet hehe) men efter at jeg købt Sims 4 synes jeg ikke helt det er så sjovt mere og bruger ikke så meget tid på spillet mere :( som jeg nok godt kunne tænke mig, men fik lidt blod på tanden igår efter og ha set den video-her som er vist nedenfor her! – Hende pigen som laver huset i videoen bygger ud fra et foto af et rigtig hus og det kommer til og se sindsyg godt ud og bedst som jeg tror hun er ved at være færdig med og byg et hus efter min smag. Ja, så skal hun os lige indrettet det med lækker møbler :D

Igår brugt jeg lige 2-3 timer på og byg et hus, som det så endt med at jeg slettet fordi jeg synes det bliv grimt og startet så forfra med et andet hus. – Idag vil jeg lige prøve og se om jeg kan bygge noget ligesom det i videoen fordi det er da klart noget efter min smag for sims-huse.

Se selv huset i videoen her: (Skriv en kommentar nedenfor, om hvad du synes om huset..)

SMID EN KOMMENTAR NEDENFOR HER!

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Small Talk Etiket: , , , , ,

Skriv et svar