Så prøver jeg Suppekuren (7 dages kuren) fra idag!

Jeg har prøvet og spise kål i en hele uge og det var ikke noget problem for mig. Selvom jeg troet at jeg vil kører meget hurtig træt i det men sådan skulle det ikke være og nu har jeg tænkt mig at prøve om jeg kan klare Suppekuren (som er over en 7 dages kur) og det skal nok bliv rigtig spænde og komme igang med den :)

Suppekuren er kendt under en række navne som 7 dages kuren, kålsuppe kuren, hvidkålskuren, fedtforbrændingskuren osv. Slankekuren stammer fra ”Sacred Heart Medical Diet” som er en 7 dages koncentreret kur hvor det er muligt at tabe sig meget. Normalt vil man tabe sig mellem 5 og 8 kilo på de 7 dage. – Læs mere her om Suppekuren (7 dages kuren) – Jeg kender godt min vægt så jeg vil bliv glad for bare at kunne smide 5kg eller måske bare få sat skub i det og se om det virker med den kur :)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier, Small Talk Etiket: , , , , ,

Skriv et svar