Mit hjertebarn fylder 3 år!

Har valgt at laver overskiften “Mit hjertebarn fylder 3 år” fordi at jeg føler at det er det rigtig for mit blogindlæg. At det så ikke omhandler et rigtig barn men en af mine mange hjemmeside er noget andet HAHA – Nej det at startet www.DK-EVENT.dk som jeg startet for snart 3år (d. 11 maj 2012) er som et lille barn for mig, fordi det har været en hård kamp at nå hertil hvor siden er i dag.

Alle som kender mig privat vil nok give mig ret i at den har krævet rigtig mange timer, nogen gang så meget at jeg ikke har haft tid til at besøge kæresten, familien eller mine venner. Det har os været meget svært med min ordblindhed og især min ADHD at forstå tingen rigtig eftersom der er nogen regler som skal overholdes men har nogen rigtig gode folk bag-siden som har hjælpet mig meget – 1000 TAK TIL ALLE JER som har været en del og forsat er en del af DK-EVENT fordi uden jer har mit hjertebarn aldrig bliv så voksen som den er idag.

 

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier, Teknik Etiket: , , , , ,

Skriv et svar