Mit største galleri indholder næsten 20.000 billeder!

Jeg er under en oprydningen af mit galleri “Samfund” som jeg har på www.DK-EVENT.dk fundet ud af at jeg har næsten 20.000 billeder fra begivenheder rundt i Danmark. Så imens at jeg rydder op i galleriet, vil jeg os gør det nemmere for dig/jer at finde frem til billederne og det gør jeg ved at lave “Søgeord/Tags” så når der søges på hjemmesiden eller google. Vil du nemt og hurtig kunne finde billeder frem som du søger :)
 
INFO: Galleriet “Samfund” som indholder: OpenByNight, Åbent hus, Fødselsdag, Biltræf, Bilræs, Veterantræf, Sidste Skoledag, Akvariemesse kort sagt. Alt det som der sker på en alm hverdag i Danmark. (Besøg galleriet “Samfund” lige her)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Teknik Etiket: , , , , , , , , ,

Skriv et svar