Ny forside: Langt om længe!

Jeg har nu langt om længe fået taget mig tid til at ændret på min hjemmeside. Det er nogen ønsker som jeg har haft rigtig længe og skyldes flere ting, en af dem er at mine ADHD-historie ikke deles så meget som tidligere. Så kan mit fotoarbejdet få muligheden for at bliv vist mere frem – men dermed ikke sagt at jeg vil slet noget at mit tidligere indhold. Det skal forsat være muligt at gå ind på www.Johnnysks.dk og læse de gode gammel historier om mit eller andres ADHD.

Johnnysks.dk bliver med tiden ændret mere og mere for at fremhæve mit arbejdet som fotograf. Så folk kan læse mere om mine muligheder, fordi mange ved jo godt at mine billeder kan ses på www.DK-EVENT.dk ligesom de har kunne siden starten i 2010 men noget af mit arbejde kommer os herpå siden med tiden.

Tak, fordi at du kigget forbi… Vi ses snart igen :)

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Mine historier, Teknik Etiket: , , , , , ,

Skriv et svar