Halvvejs 70år…

Så blev det igen min fødselsdag og selvom at jeg har svært ved at indrømme det. Så gik jeg lidt mere op i min 35års fødselsdag fordi at det os er i år at jeg er halvvejs til 70år :D 

Dagen startet godt med at jeg spillet GTA Online med nogen venner og så blev klokken 00:01 og så vælte det ind med hilserne på facebook og kærestens spillet en gammel fødselsdagsang med Tommy Seebach og mine 2 gode venner Amalie og Marc som jeg sad og spillet med sage os tillykke med dagen. Ca 40min snere (kl 00:47) smutter jeg i seng. Sover hurtig.. 

Vågner til lyden af mit vækkeur (svag lyd) og en kæreste som sover. Troet det var morgenmad på sengen, men skidt. Så kan jeg få lavet nogen billeder til www.DK-EVENT.dk inden ferien starter. Kæresten og jeg skal hjem til min svigermor efter nogen ting til ferien og så afholder hun et middagsbord. Ikke så skidt på sin fødselsdag… 

Kan se imens jeg skriver dette blogindlæg at flere og flere skriver på min facebook hehe. 

FYR LØS.. MASSER AF HILSERNE!

Sæt gang i diskussion ved at lægge en kommentar til dette blogindlæg (På forhånd tak, for hjælpen!!)

Udgivet i Small Talk

Skriv et svar