Den lange historie

Her kommer “den lange” historie om mit liv

Jeg blev allerede i børnehaven, indberettet til forvaltningen med en beskrivelse af, at være omkringfarende, ukoncentreret og formentligt understimuleret. På det tidspunkt blev der iværksat taleundervisning. I 92 blev jeg (Johnny sørensen) undersøgt af børnelæge, som fandt belæg for diagnosen DAMP. (eller ADHD som det nye ord er for damp) Den blev i 93 yderligere bekræftet af klinisk psykolog. Jeg had fra begyndelsen af folkeskolen, store adfærdsmæssige problemer og jeg kommer via fjordskolen i DAMP-klasse på sofiendalskolen.

Min mor og far kan ikke tackle (styrer) mig og i 95 for jeg ophold på det socialpædagogiske opholdssted Fjordbo. I 1999 begynder jeg i et beskyttet værksted på maskinfabrikken Ålykke. I 2000 flytter jeg i egen lejlighed i løgstør med tilknyttet hjemmehjælper og hjemmevejleder. I marts 2001 meddeler Ålykke at de ikke længe kan ha mig ansat, p.g.a for mange forsømmelser. Disse hænger bl.a. samme med den lange transporttid og mit generelle handicap.

Læs mere om “Den lange historie” her: Klik her (ved og klik på “kilk her” så kommer du over på “Et liv med ADHD (Del 1)“)


Skriv et svar